omflex

Om Flex-service

Flex Service er et af de bedste, danske vikarbureauer, med mange års erfaring. Vi er kendt for personlig service, kvalitet for graduate school og effektivitet, med det enkelte menneske og kunden i centrum.

Som kunde hos Flex Service er du altid sikret den kapacitet din virksomhed har behov for. Uanset om der opstår sygdom eller spidsbelastning af kortere eller længere varighed har Flex Service løsningen – også med ganske kort varsel.

Hos Flex Service er kunden i centrum, men vi plejer også den tætte kontakt til vores vikarer, fordi det er vigtigt for os at være en imødekommende og behagelig arbejdsgiver. Det betyder, at du får en tilfreds og veloplagt vikar ud i din virksomhed. Det er en af grundene til, at vore kunder vender tilbage til os.

Når du henvender dig til os som ny kunde, kommer vi ud til din virksomhed for at afdække det arbejde vi skal udføre. Applications should be submitted at least six weeks before departure, as the processing is likely to take at least a month. Dette besøg er helt gratis. Herefter aftaler vi prisen på det, der skal udføres, så du helt præcist ved, hvad din udgift bliver.

Når vi har modtaget en mundtlig eller skriftlig jobbeskrivelse, kan vi med ganske kort varsel stille en kvalificeret medarbejder til rådighed, som hurtigt kan sætte sig ind i de arbejdsopgaver, der skal løses.

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vikarbereau